Általános Szerződési Feltételek

Üzemeltető adatai

Rustic '96 Kft.

Adószám: 12144774-2-13
Székhely: 2314 Halásztelek, Korbuly út 1.
Cégjegyzékszám: 13-09-072363
Elektronikus levélcím: info@rustic.hu
Telefon: 06 1 387 7918, 06 30 921 0880

Kapcsolattartó: Dudás János

Webáruházunkban kötött szerződések nyelve: Magyar

Regisztráció

Webáruházunk felhasználói számára lehetőség nyílik a megvásárolni kívánt termékek kosárba gyűjtésére, melyhez nem szükséges regisztráció.

Vásárlás

A webáruházunkban található termékek a rendszerünk segítségével rendelheti meg, megrendelését a visszaigazolás jóváhagyásával aktiválhatja! A feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFA).

Adatvédelem

Teljes mértékben elhivatottak vagyunk a személyes adatok védelmében és vásárlóink adatait harmadik fél számára nem adjuk át, adataik kezelésekor az 1992. évi LXIII adatvédelmi törvény szerint járunk el.

Szállítás

A webáruházban megrendelt termékek a szállítási költséget nem tartalmazzák, a megrendelt termékeket a visszaigazolásban szereplő időpontban a 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21. szám alatt található Rustic Fürdőszoba Áruházunkban személyesen veheti át! Amennyiben szeretné, hogy a terméket házhozszállítsuk kérjük jelezze azt a megrendelőlapon található megjegyzés rovatban, a szállítási cím megjelölésével és kérje ajánlatunkat a megrendelni kívánt termékek házhozszállításával kapcsolatban!

Fizetés és átvétel

A megrendelt termékek vételárát az Ön által választott fizetési módon előre utalás, vagy utánvéttel készpénzben vagy bankkártyával, az áru átvételének időpontjában rendezheti.

Amennyiben a termék nem érhető el magyarországi raktárkészletünkön megrendelését kizárólag a visszaigazolást követően megjelölt 30%-os foglalási díj megfizetésével tudja élesíteni és a fennmaradó összeget ez esetben is az átvételkor készpénzben, bankkártyával vagy banki utalás esetén előre utalással rendezheti!

Garancia és szavatosság

A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló, többször módosított 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók, azonban erre vonatkozó kifejezett írásbeli kötelezettségvállalás hiányában Szolgáltató nem szavatolja, hogy az áru bármely, a Vásárló által elérni kívánt speciális célra alkalmas. A Szolgáltatónak jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a Vásárlót terheli.

Üzenet
Segíthetünk?

Kérjük, küldjön nekünk üzenetet! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

Figyelem

A felhasználói élmény növelése érdekében weboldalunkon cookiekat használunk.
Adatvédelmi tájékoztató